![puerta-del-sol-olijfolie](/images/stories/virtuemart/category/resized/puerta-del-sol-olijfolie_0x300.jpg)
Olijfolie
![puerta-del-sol-la-explanada](/images/stories/virtuemart/category/resized/puerta-del-sol-la-explanada_0x300.jpg)
Olijven
Olijven
Tip voor de olijven
Bestrooi de olijven , nadat u ze hebt overgebracht in een presenteerschaaltje zonder het vocht, met provençaalse of beter nog verse tuinkruiden en besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie. U geeft ze dan een extra smakelijke dimensie ...
![puerta-del-solconservas-ria](/images/stories/virtuemart/category/resized/puerta-del-solconservas-ria_0x300.jpg)
Pimientos y tomate
Pimientos y tomate
"Pimientos del piquillo" zijn zachte paprika's uit Navarra. Ze zijn heerlijk als tapa met bijv. een fijn Spaans ansjovisje, gevuld met een tonijnvulling of krabsalade! U kan ze ook warm serveren met bijv. look en champignons bij tonijn of steak of er een tapenade van maken. Een echte lekkernij !
![puerta-del-sol-la-brtujula](/images/stories/virtuemart/category/resized/puerta-del-sol-la-brtujula_0x300.jpg)
Visconserven