Wijnen proeven

Puerta del Sol biedt u verschillende mogelijkheden om kennis te maken met haar producten én ze zelfs te proeven:

... in de shop te Deurne

Wij organiseren regelmatig samen met onze klanten degustaties in onze zaak te Deurne bij Antwerpen. Dit kan in een louter particuliere privésfeer, of als bedrijf (vb. een incentive voor werknemers, voor belangrijke klanten, ...), of als netwerkingevent, ... Er kunnen maximaal 24 personen deelnemen.

Hierbij kan de degustatie zich beperken tot enkel wijnen of uitgebreid worden met een aantal typische tapas (sardinillas, olijven, jamón ibérico, ...)

U profiteert hierbij van een origineel kader. De degustatie vindt plaats in de shop zelf, rond oude wijnvaten of u kan opteren voor de speciaal ingerichte degustatieruimte op de eerste verdieping.

Voor deze formule worden enkel de verbruikte wijnen en eventuele tapas aangerekend tegen normale winkelprijs. Reken op 1 fles van elk type wijn per 12 deelnemers.

... op locatie

Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden: in uw bedrijf, bij u thuis, op een speciale locatie, ... We bepalen in samenspraak met u hoe u de degustatie het liefst samengesteld ziet.

Voor deze formule worden de verbruikte wijnen en eventuele tapas aangerekend tegen normale winkelprijs + een sprekersvergoeding (voorbereiding, documentatie, verplaatsing, tijd op locatie). Reken op 1 fles van elk type wijn per 12 deelnemers.

U wil meer weten of een nauwkeurig budget bepalen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Er is geen aankoopverplichting voor de deelnemers.